Strelac godišnji horoskop 2020

Strelac godišnji horoskop 2020

Strelac godišnji horoskop 2020

23.11-21.12

Vrijeme je za novi početak!

Jupiter će vas blagosloviti 2020. godine! Kao što znamo, Jupiter će imati bolji dio godine pogled oko desetog i šestog kućnog znaka. Deseta kuća govori o profesiji, a šesta kuća zapošljavanja i izdržavanja. A Jupiterove vibracije definitivno će vas podržati.

Osjećat ćete se bolje i od početka veljače bit ćete svjedoci produktivnih i progresivnih snaga oko sebe. U pogledu bogatstva i imovine, period od sredine februara do maja imati će koristi od vlasnika. Ovaj vremenski okvir bit će posebno izvrstan za one koji žele kupiti ili prodati nekretninu.

Sredinom aprila, zahvaljujući pokretu Merkura Ovan, pucači mogu očekivati ​​da će početi nešto novo. To bi mogao biti novi poduhvat, novi odnos, bolji osjećaj ili nešto treće. Ne gubite nadu, motivirajte se i radite iskreno. Podignite glavu i hrabro se nosite s izazovima koji će vam preseći put. Strpljenje je gotovo uvijek ključ uspjeha i u ovoj fazi morat ćete biti vrlo uporni i disciplinirani. Dobre stvari dolaze onima koji naporno rade. Nastavite težiti svojim ciljevima dok ne uspijete.

Obratite pažnju na porodicu

Astrološka prognoza za 2020. godinu kaže da ćete morati dobro voditi računa o svojoj porodici. Posvećivanje vremena i pažnje odnosima pokazaće se korisnim. Iako ćete se povremeno suočiti s neugodnim situacijama, držite se hladne glave u svađi i nosite svaku situaciju s najvećom pažnjom, energijom i inteligencijom.

Sreća ljubavnih duša 

Početkom 2020. godine možda nećete primijetiti značajne promjene u svom ljubavnom životu. Međutim, nakon 4. aprila, kada Venera uđe u znak Blizanca, primijetit ćete primijetan pomak u odnosima. Ne bojte se biti kreativni prema svojim predlozima i ne bojte se velikih gestikulacija. Ništa ne može poći po zlu ako voljena osoba vidi da pokušavate. Ako ništa drugo, vaši napori će dodatno povećati šanse za pozitivan ishod. Pojedinačne pripreme za novi početak, vezane možete očekivati ​​punu podršku svog partnera, a generalno na romantičnom polju 2020. godine vladaće velika strast.

robert

Leave a Reply