Ribe godišnji horoskop 2020

Ribe godišnji horoskop 2020

Ribe godišnji horoskop 2020

20.2-20.3

Planetarni pomaci ukazuju na uspjeh

Prema horoskopu Riba, vaš uspeh u 2020. godini zavisiće od kretanja planeta. Prema prognozama, kretanje Merkura i Jarca početkom godine znaćiće da ćete ove godine dobiti veći novčani dobitak. Obavezno reagirajte odmah na prilike koje će vam se ponuditi u pogledu financija ili profesije kako ih ne biste propustili. Očekuje se da ćete ove godine moći razviti novi odnos. Ulazak u ovu novu vezu vjerovatno će povećati vaše zanimanje za finansije ili razvoj karijere. U 2020. godini nećete imati većih troškova. Svoje troškove planirate unaprijed kako biste izbjegli prekomjerne troškove. Ne trošite uštedu i ne trudite se da uštedite više. Vjerojatno ćete čak uštedjeti novac za budućnost

Cilj bi trebao biti mir

Venera će ući u blizance kroz četvrtu kuću 4. jula. Kao rezultat ovog poteza, od tog datuma ćete morati strogo provjeriti svoje lične poslove, jer su očigledne fluktuacije. Možda ćete se za to vrijeme suočiti sa problemima zbog svađa sa svojim najmilijima. Preporučujemo da se svake situacije rešite sa najvećim strpljenjem. Vaš bi cilj trebao biti održavanje mira i sklada u porodici. U ovoj fazi će biti moguće razmotriti kupovinu nekretnine za miran život. Što se tiče vašeg blagostanja, uživat ćete veći dio godine jer će biti dobro. Uznemirava vas samo obična prehlada i kašalj. Preduzmite odgovarajuće mere za kontrolu stvari. Planetarni položaji govore da ćete trebati ojačati svoj imuni sistem. Zdrava prehrana može biti korisna, pa se savjetujte s nutricionistom ili liječnikom za savjet. Izbjegavajte jesti suvišnu slatku i masnu hranu.

Suđenja će se pojaviti u carstvu ljubavi

Uzbudljiva vremena su spremna za samce! Postoji mogućnost da će neki slučajni susret dovesti do datuma i dublje veze. Ljubav će definitivno biti u zraku, zato uživajte! Vezi, kušnje i previranja bit će dio ljubavnog života. Period do 29. juna vjerovatno će izazvati prekide u komunikaciji. Pazite da dodatno ne komplicirate razdražljivost veze, izbjegavajte svađe. Nakon tog datuma moći ćete lakše disati.

 

robert

Leave a Reply