Bik godišnji horoskop 2020

Bik godišnji horoskop 2020

Bik godišnji horoskop 2020

21.4-21.5

Uz malo truda, moći ćete postići puno

Položaj planeta, Saturna, Jupitera i Merkura, biće vam u prilog, jer ćete moći napraviti skokove i granice ako to samo želite. Ako uložite svoje srce i naporno radite na ostvarenju svojih ciljeva, napravićete ozbiljne promjene u 2020. godini. Čini se da će vas 2020. godine takođe privući putovanja, čak ćete možda odlučiti da posjetite neko vjersko mjesto. Ovo bi vam pomoglo jer biste imali vremena na tako mirnom mjestu da razmišljate o mnogim stvarima koje vas svakodnevno muče i to bi vam moglo dati novu perspektivu. Jer vam se čini da ste stalno opterećeni svojim mislima, lutanje svijetom moglo bi vam pomoći da se opustite. U vašoj profesiji takva velika posvećenost može biti prednost, ali imajte na umu da je odmor jednako važan kao i rad. Avantura bi vam pomogla da proširite svoje horizonte, usmjeriti vas prema novim idejama i ujedno se riješiti stresa. Dobitna kombinacija! Odlučite se posjetiti zeleno i čisto mjesto, jer će vam svježi zrak definitivno dobro doći.

Nakon 29. juna 2020. budite oprezniji 

Bik, u vašem horoskopu za 2020. godinu, oko 29. juna, kada Mars uđe u Ovan, čini se da će stvari početi polako da vam padaju iz ruku. Zbog toga je preporučljivo odgoditi donošenje glavnih odluka o financijama ili čak profesiji na neko vrijeme. Budite pažljiviji i pažljiviji jer će vaša sposobnost donošenja odluka biti testirana. Zbog toga nemojte rješavati ništa novo. Držite se poznatog i ugodnog, jer bi vam se sve ostalo moglo osvetiti negativno. Iako možda želite započeti štedjeti novac za budućnost, ovaj period će s vama imati neopravdane troškove. Zapamtite kuda ide vaš novac kako se ne biste izgubili, zbunili i razočarali. Kada idete u kupovinu, pokušajte napraviti spisak da biste kupili samo ono što vam stvarno treba. Kad tvrdoglava strana bika prevlada, htjet ćete kupiti stvari impulsivno, što bi vam kasnije definitivno pošlo po zlu i štetilo vašoj financijskoj situaciji. Zato se budite spremni i dobro razmislite svaki put prije nego što uložite u bilo šta.

 

Mir u porodici 

2020. godine bikovi će vam pomoći da održite mir i tišinu u kući. Vaše komunikacijske vještine pomoći će u rješavanju porodičnih sporova, a vaše razumijevanje prirode također će pridonijeti harmoniji. Kao neko ko je uvijek bio vješt u rješavanju uskih situacija, moći ćete održati mirno okruženje. Vaša porodica će rado provesti više vremena sa vama. S obzirom na ono što je spomenuto u vašoj ljubavnoj astrologiji, poželjet ćete sami da smislite pravu ljubavnu priču. Želite da stupite u smislenu vezu. Vjerojatno ćete odabrati nekoga suprotnog spola kojeg već poznajete, možda prijatelja ili poznanika koji vas već dugo privlači. Godine 2020. ljubav će biti u zraku, zato nastavite i pustite da se poklopi na vama.

 

robert

Leave a Reply