Blizanci godišnji horoskop 2020

Blizanci godišnji horoskop 2020

Blizanci godišnji horoskop 2020

22.5. – 21.6

 

Započnite godinu napornim radom i dobit ćete koristi

Početkom 2020. blizanci će pronaći dugo očekivani duševni mir, koji će vas ispuniti zadovoljstvom. Kao rezultat toga, uglavnom ćete biti puno više vođeni, usredotočeni i fokusirani na svoje ciljeve. Čini se da će vam se sve lakše približiti i približiti. Sav trud koji uložite u posao početkom godine na kraju će biti bogato nagrađen. A zašto ne bi bio i on? Uostalom, trud se uvijek isplati i isplati! Oko 4. aprila, Venera će ući u vaš znak, donoseći vam sreću u svim područjima. Vaše razumevanje koncepata će takođe ojačati za to vreme.

Finansijski obećavajuća godina

Kako se Jupiter počinje kretati oko osme kuće, koja označava imanje, to će imati i pozitivan efekat na drugu kuću, koja je povezana sa materijalnim stanjem. Prema horoskopu za 2020. godinu, blizanci mogu očekivati ​​priliv bogatstva, a obilje je na horizontu. Iako ste financijski dobro raspoloženi, svakako izbjegavajte zajmove. Ne bi radilo. Od sredine maja do sredine septembra, kada će Jupiter postati retrogradan, izbjegavajte velike financijske planove i odgađajte sva ulaganja, a ne ulažite svoj novac nigdje.

Porodica će biti vaša snaga

Budući da će Jupiter biti u slaboj poziciji od sredine maja, tada bi mogli nastati porodični problemi. Nemojte ih uzimati krajnje oštro. 2020. godine pokušajte odgovoriti na takve situacije taktički, diplomatski, uz malo opreza i ljubaznosti. Porodica će vam biti stup snage tokom cijele godine, pa pobrinite se da toplina i sklad vladaju kod kuće u svakom trenutku. Ne dajte prednost radu, većinu svog vremena i pažnje posvetite onima koji su vam najbliži.

Uvezano 2020. godine, uživat ćete u odličnoj vezi s voljenom osobom. Ipak, savjetujemo vam da svom partneru date prostor koji mu treba, a ne da ga forsirate prema sebi sa svojim osjećajima i osjećajima. Povjerenje će igrati važnu ulogu u vašoj vezi. Kada ste samci, možda ćete imati osjećaj da vam ništa ne ide u ljubavnom životu, ali sve će i dalje biti u redu. Sezonske bolesti i manji želučani problemi vjerovatno će se pojaviti u drugoj polovici 2020. godine, ali oporavite se dovoljno brzo.

 

robert

Leave a Reply